Schip en Mikanos
We zijn vandaag de hele dag op zee onderweg naar Israel.
We hebben een binnenhut. Gisteren werd ik wakker en dacht dat het midden in de nacht was. Probeerde weer te slapen maar dat lukte niet. Toch maar even op de klok kijken. 8.00 uur. Ja met die binnenhut zie je geen daglicht Duh!
Op de boot is voldoende te doen. Een zwembad, een Jaccuzi op het achterdek meerdere restaurants, een winkel, 's avonds een show etc. Kortom je loopt rond kijkt hier, kijkt daar en voor je het weet is de het weer voorbij.
De zanger en zangeressen die 's avonds in de show de sterren van de hemel zongen stonden 's ochtends weer klaar voor de kinderanimatie dus veel medewerkers zijn hier multifunctioneel.
Mykonos was leuk maar erg snel gezien. We dachten misschien daar te blijven eten maar we kwamen om 15.00 uur aan en na twee uur hadden we het al gezien. Leuk karakteristiek dorpje alles wit met blauw. Maar elke straat leek op de vorige en in de winkels verkochten ze ook hetzelfde. Blij dat we daar geen twee weken geboekt hebben.
Dylan vermaakt zich prima. Vindt het fantastisch dat hij zijn eigen schipcreditcard heeft en onbeperkt drinken en ijs kan bestellen en dan afrekenen mijn zijn card en voor op het bonnetje aftekenen.
Werd vanochtend wakker een eerst gingen mijn benen 30 cm omhoog en daarna mijn hoofd. Hoewel je het niet echt aan de zee ziet is het een stuk ruiger dan voorheen.
Vandaag moeten we ons dus op de boot vermaken maar dat is geen enkel probleem.
Met eten wordt je vaak aan een tafel met andere gezet en dat is best gezellig. Gisteren geluncht met Australiers en mensen uit Nieuw-Zeeland. Op deze manier leer je steeds meer mensen kennen en ik denk dat je aan het eind van de vakantie bijna iedereen aan de boot kan groeten omdat je met ze gegeten hebt.
Ik was van plan om ook foto's te plaatsen maar er zit wel een cardreader op de pc hier maar die is niet te benaderen dus dat is een beetje minder. Als we aan land zijn en de gelegenheid hebben load ik er een groot aantal op in een map.
Morgen Israel en dan hebben we een excursie geboekt.
Robin
Shalom!
Belangrijke basiskennis voor in Israel:
????? ????? ?? ????? ????? ??????
en deze:
??? ???? ????? ??? ???? ???? ?????? ????
O, hij pakt geen hebreeuws. Nou ja jullie redden je wel denk ik...
Klinkt lekker relaxed. Geniet ervan!
Klinkt goed! Niet zeeziek? Neetoch ckerT.
We wachten met "smart" op de foto's....
Hef Fun
XXXXX
Fijn dat jullie het crusen bevalt! Wij zijn al in Winterswijk, dus dat schiet lekker op.
Leuk om jullie zo te volgen! Goede reis en niet zeeziek worden!
Hoi crusers, hoe was Israel? En Egypte? Volgens mij zitten jullie morgen op zee...... Wij Zitten inmiddels inLuzy, waar morgen de Tour langs komt! Nog voetballen kunnen zien? Of was jullie programma te vol? Liefs mam